Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/frederiksbergbordtennis.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Resultater

ØBTU Mesterskabs superweekend 2019

Fantastisk indsat førte til 8 medaljer

 

Frederiksberg havde 6 deltagere med i de østdanske ungdoms mesterskaber – men vi kunne godt have været flere, da nogle af dem der er udtaget til torsdags træningen ikke havde tilmeldt sig.

Sidste sæson klarede klubben, at spille 8 medaljer hjem – 1 guld – 1 sølv og 6 bronze – og det var svært at leve op til – MEN drengene gjorde en fantastisk indsat i weekenden i Tåstrup og igen blev det til 8 medaljer – med en endnu bedre fordeling end sidste sæson – med 2 guld – 2 sølv og 4 bronze. Klubben blev nr. 4 på Sjælland på præmie listen.

Paul og Jonathan vandt klubbens første medaljer i drenge C rækken

 

Første guldvinder blev Paul i drenge C single og Jonathan vandt bronze – Noah vandt guld i yngre drenge D single ( stævnets største række med 38 deltagere )

 

Sølvmedalje til Milius i junior C single – undervejs vandt Milius over Max i kvartfinalen med 11-9 i afgørende sæt ) – Milius vandt også sølv i jun. C double sammen med Robin fra Amager – Her vandt Max og Paul bronze.

Doublen junior C: Milius vandt sølv sammen Robin fra Amager og Max og Paul fra FBTK kom hjem med bronze medalje

 

Bronze til Jonathan og Filip fra Allerød i puslinge Elite double – og til Noah og samme Filip i yngre drenge C double.

Endnu en medalje til Jonathan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der var flere tætte nederlag i kvartfinalerne – bl.a. i yngre drenge B single hvor Mads og Jonathan var i hver sin kvartfinale – begge fører 2-0 i sæt men taber knebent de følgende sæt.

 

Superweekenden 2018

Sæsonafslutning i Valbyhallen

 

U12 hold spillede semifinale i A rækken

Holdet tabte mod Næstved, men – takket være deres god og stabil indsat gennem hele turneringen – vandt drengene nogle vel fortjente bronze medaljer.

U12 holdet med deres bronze medaljer.

Derudover fik Max præmie for at være nr. 3 på top 10 listen og de mest vindende spillere i turneringen.

Pointstævnefinalen

Sæsonafslutning i Valbyhallen

I A rækken, vandt Mads og blev østdansk mester for pointstævne spillere. Stort tillykke til Mads for den flotte præstation, som er det bedste resultat i klubbens historie.

Noah blev en sikker vinder af sin pulje men var uheldig med kantbolde i 5. sæt i sin første cup kamp. Tjark kæmpede hårdt men forgæves og burde have spillet i B rækken – hvor klubben ikke havde nogen deltager med.

 

C rækken – her deltog Jay og Oscar – begge vandt kampe og spillede bedst i deres sidste kampe hvor de tabte knebet i 5 sæt i cup kampene.

 

D rækken – her kom William og Jonathan i A slutspillet. William kom i kvartfinalen og vandt den 2. pokal til Frederiksberg. Jonathan var uheldig med lodtrækningen, da han mødte stævnets senere vinder i første cup kamp. Rasmus E gjorde også en god indsats og er i stor spillemæssig fremgang.

 

Endelig E rækken. Her præsterede Frederiksberg, at have stævnet 2 yngste deltagere – årgang 2010 og årgang 2011. De 2 brødre Anton og Rasmus gjorde det rigtigt flot – der blev vundet kampe – der blev spillet rigtig mange sæt som blev afgjort med 2 bolde. i Cup kampene kom begge ud i 5 sæt, hvor afgørende sæt blev tabt med 2 bolde. Så det er en indsats de kan være meget stolte af.

 

ØBTU Mesterskab i 2018

Endnu en gang viste FBTKs unge sig til at spille stærke under ØBTUs mesterskab. Alle fem deltager bidrog til medajlenstatistikken med mindst en medalje både i single og double. En superflot præstation af alle og en stor tak til vores coaches!

Resultaterne fra i lørdags

 

Sølv, double drenge D

Paul og hans makker Vitus fra KBTK vandt sølv i double, drenge D

Mads vandt sølv i puslinge elite

Noah og Tyloer vandt sølv i puslinge double

Noah vandt bronze i single, puslinge D

 

Mads og en Gladsaxe pige vandt sølv i mixed double

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søndags resultater

Max vandt sølv i single, yngre drenge B

Max og Mads vandt sølv i double, yngre drenge B

Noah og en dreng fra Amager vandt guld i double, yngre drenge D

 

Kontaktinformation:

Børn og unge

Jan Kristoffersen mobil 2088 6319, e-mail: jan-k@godmail.dk

Seniorer

John Nielsen mobil 2637 8448, e-mail: john.rn67@yahoo.dk
Niels Rudolfsen mobil 2028 2514, e-mail: nielsrudolfsen@outlook.dk