Sponsorer

Jutlander Bank og Frederiksberg Bordtennisklub (FBTK) indgår ny sponsoraftale

 

For ganske nylig har Jutlander Bank sponsoreret FBTK`s nye klubtrøjer. Dette sponsorat er blevet bevilget via Jutlander Himmerland Fonden. Endvidere har banken også givet tilsagn om fortsættelsen af den årlige samarbejds – og sponsoraftale.

 

Denne imødekommenhed sætter vi naturligvis stor pris på i Frederiksberg Bordtennisklub (FBTK). Vi kan derfor kun anbefale et uforpligtende møde med banken, da bankens formål er drevet af ægte interesse og personligt engagement, og derfor er deres mission at hjælpe mennesker, erhverv og lokalsamfund med at indfri drømme og realisere potentialer. Kontaktinfo:

nieb@jutlander.dk

Behov for en ny bank?

Overvejer du at skifte banken? Måske er vores nye hovedsponsor Jutlander en mulighed? I hvert fald tilbyder de nogle særlige konditioner til alle som opretter en konto hos dem og din yndlingsklub FBTK profiterer af alle nye kunder.

Giv den gode besked viderere og fortæl dine forældre, venner og bordtenniskammerater om Jutlander. Måske er de ved at søge en bank, der kan taler bordtennis – og selvfølgelig også penge.

 

 

Alle ungdoms og voksne spiller fik flotte tasker og praktiske drikkedunke af vores nye sponsor Jutlander Bank. Ved uddelingen tog Inge og Niels lejligheden at prøve deres bordtennisevner mod Niels og John.

 

 

Vi takker vores nye sponsor Jutlander Bank A/S og glæder os til et godt samarbejde.

Derudover vil vi gerne takke alle sponsorer for deres støtte.

Kontaktinformation

Børn og unge

Jan Kristoffersen mobil 2088 6319, e-mail: jan-k@godmail.dk

Seniorer

John Nielsen mobil 2637 8448, e-mail: john.rn67@yahoo.dk
Niels Rudolfsen mobil 2028 2514, e-mail: nielsrudolfsen@outlook.dk